Boekenfestijn2016 1Twee weken geleden was het eindelijk weer zover: Boekenfestijn in Leeuwarden! Elk jaar rond maart komt het Boekenfestijn langs in het WTC Expo in Leeuwarden en ook dit jaar was ik er natuurlijk weer bij. Dit was mijn derde keer, en het blijft leuk. Ik moet wel zeggen dat ik nog nooit zoveel boeken heb gekocht als dit jaar haha.

 

(allereerst: sorry voor de matige foto’s, ik had alleen mijn telefoon mee en ik kreeg best vaak opmerkingen en blikken van mensen haha)

Het Boekenfestijn is een evenement dat door heel Nederland en Belgie plaatsvindt. Het is heel simpel: in een evenementenhal worden ladingen boeken uitgestald op lange tafels. Dat is het hele principe. Bij de ingang krijg je een trolley en dan is het tijd om boeken te verzamelen! De boeken zijn ingedeeld op categorieën zoals: jeugd, historie, paperbacks, Engels, enzovoorts. Het zijn allemaal eerstehands boeken die verzameld zijn bij groothandels en nu voor een dumpprijs worden verkocht.

Zo vind je daar boeken die in de boekhandel worden verkocht voor €19,95 en hier te koop zijn voor €3,99. Dat maakt het shoppen natuurlijk erg leuk! En gevaarlijk, want voordat je het weet heb je zo’n trolley vol. Het is eigenlijk net een soort Action, haha.

boekenfestijn2016 2

En ze verkopen heerlijke broodjes kroket, haha!

 

Uiteindelijk heb ik 11 boeken gescoord voor in totaal €52,-. Best netjes, vind ik zelf! Nu heb ik in ieder geval weer een hoop boeken voor de zomervakantie, en natuurlijk genoeg om te lezen tot die tijd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de boeken die ik vorig jaar heb gekocht bij het Boekenfestijn nog niet eens allemaal uit heb… dus ik kan weer even vooruit.

boekenfestijn2016 3

 

De boeken die ik heb gekocht dit jaar:

Jeffrey Deaver - Het Gebroken Raam
Stephen King - Under the Dome 1
Tommy Mendez- Argo
John Killballon - Rampscenario
David Baldacci - Geniaal Geheim
Harlan Coben – Tegenwerking
Harlan Coben – Ontwricht
Scott Turow – Onschuldig
Max Barry – Lexicon
Adam Levin - De Instructies
Anemia’s and Red Cell Disorders

 

Ben jij wel eens naar het boekenfestijn geweest?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen