×

Attentie

SMTP Error: The following recipients failed: fxqwi1071@inbox.ru

SMTP Error: The following recipients failed: sdftu2134@inbox.ru

SMTP Error: The following recipients failed: juxbf3096@bk.ru

SMTP Error: The following recipients failed: nq6e11ho@bk.ru

SMTP Error: The following recipients failed: qsirb4029@inbox.ru

SMTP Error: The following recipients failed: dazkq3040@bk.ru

SMTP Error: The following recipients failed: shvts2433@inbox.ru

SMTP Error: The following recipients failed: qfvjk3204@list.ru

SMTP Error: The following recipients failed: jmpeo1441@list.ru

SMTP Error: The following recipients failed: cxkpv2581@list.ru

0012Afgelopen zomervakantie leek het me leuk om, naast mijn digitale camera, ook een wegwerpcamera mee te nemen. Met mijn ouders en zusje ging ik naar Kroatie, naar een camping die zowel een zwembad had, als een directe toegang naar de zee. Een onderwaterwegwerpcamera leek me dus superleuk! Gelukkig vond mijn moeder er eentje bij de Blokker voor maar €3,-. Ik had geen idee of de kwaliteit goed zou zijn, maar het idee leek me gewoon grappig. Inmiddels heb ik hem laten ontwikkelen en de foto's zijn zo leuk geworden!

Er konden 25 foto's gemaakt worden, uiteindelijk heb ik er 21 gemaakt. Ik had er dus nog vier over. Ik vond het zonde om hem zo te laten ontwikkelen, dus heeft hij nog een halfjaar in de kast gelegen "voor het geval ik nog ergens foto's van ging maken". Dat gebeurde uiteindelijk niet, dus heb ik hem toch maar laten ontwikkelen. Voor die foto's hoef je niet te betalen bij het ontwikkelen, dus het kostte me verder niets.

Omdat op de meeste foto's mijn ouders en zusje staan, zal ik ze niet allemaal plaatsen. Maar dit zijn de mooiste foto's:

0014

Mijn favoriete gerecht: ravioli met scampi en tomatensaus <3

0016

Bij het muurtje zit een of ander vlekje, dat zat waarschijnlijk in de camera :(

0017

0018

Dit vind ik zelf de mooiste!

0021

(ja ik ga altijd met een shirt in de zee, anders verbrand ik te snel haha.

0025

Onder water heb ik niet zoveel foto's gemaakt, en de foto's die ik heb gemaakt zijn samen met mijn ouders en zusje. Maar ze zijn erg goed gelukt, net zo scherp als boven water. Ik vind een onderwatercamera dus zeker een aanrader. De foto's boven water zien er ook erg goed uit, dus eigenlijk is het meer een extra functie dan een beperking. Het enige nadeel is dat het knopje wat moeilijker in te drukken is, omdat er een extra waterdichte behuizing omheen zit. Daardoor zijn ook bijna al mijn horizons scheef op de foto's, haha.

Ik was in totaal 10,70 kwijt voor 21 foto's, de negatieven en een CD. Ik vond het best meevallen! Ik heb ze laten ontwikkelen bij de Hema en ze waren er binnen een week.

Heb jij wel eens een wegwerpcamera gebruikt?

Reacties   

0 #3 Linda 25-04-2016 18:55
Wat leuk om te zien! Vorig jaar naar Italië hadden we ook een wegwerp camera mee, met als doel random leuke foto's te schieten en pas na een tijdje te laten ontwikkelen. Helaas deed deze camera het niet, dit ontdekte we pas in Italië
Citeer
0 #2 Baukje 25-04-2016 14:19
Ja ik ben ook echt zo blij met het resultaat! Had verwacht dat ze veel donkerder of minder scherp zouden zijn. En dat voor €3,-! :)
Citeer
+1 #1 Kim 25-04-2016 10:41
Ik vind dit soort foto's altijd zo'n ongelooflijk mooie sfeer hebben! Het korrelige, de kleuren... ah! Een beetje "vintage" denk ik. Erg leuk om te zien dus! :lol:
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen