DSCF8063 2Ik heb echt al heel erg lang niet geblogd, maar daar had ik wel goede redenen voor! Ik ben de afgelopen tijd erg druk geweest met van alles en nog wat en ik zal nu zo kort mogelijk vertellen wat ik allemaal heb gedaan de afgelopen tijd!

Premaster

Allereerst begon na mijn laatste blog de laatste periode van de premaster en die was erg druk. We moesten alle kennis die we het afgelopen jaar hadden geleerd, nu uitvoeren door zelf een onderzoek te doen. Het was een erg leuk project, maar kostte wel ontzettend veel tijd. Het blok werd afgesloten met een groepsverslag en een individuele presentatie. Het verslag hadden we een heel goed cijfer op, mijn presentatie ging iets minder. Ik had één dingetje verkeerd begrepen en daardoor moest ik het herkansen. Uiteindelijk viel die herkansing heel erg mee, ik hoefde maar 1 slide aan te passen want de rest was allemaal wel met een voldoende beoordeeld. Mijn verhaal heb ik dus hetzelfde gehouden en toen had ik ineens een 7,5. Premaster gehaald dus! :D


Master

Nu mag ik dus aan de master beginnen, spannend! Ik heb inmiddels mijn boeken en studiehandleidingen gekregen en het ziet er heel interessant uit. Na al die statistiek van afgelopen jaar, krijg ik nu eindelijk de vakken waarvoor ik deze master wilde gaan doen. Alhoewel ik over een paar weken vast wel weer genoeg heb van al die colleges, heb ik er voor nu nog wel zin in. Het eerste blok begin ik met de vakken Care & Prevention Research en Nutrition in Health and Disease. Ik ben benieuwd…


Vakantie

Maar nu ben ik nog even aan het genieten van mijn vakantie! Ik ben twee weken naar Zuid-Frankrijk geweest waar het bijna de hele tijd 35 graden was. Dat was even wennen na het koude weer in Nederland, dus we hebben niet superveel ondernomen. Een paar keer naar een stadje toe en één keer naar een vestingstadje en dat was het. Verder vooral veel gerelaxt en aan het zwembad gelegen (18+, dus geen krijsende kinderen, heerlijk!). Ik ben weer helemaal bijgekomen van de drukte van de premaster en volgens mij wel klaar voor het nieuwe jaar!

frankrijk2016

Hema

Omdat ik met de master ga beginnen, heb ik mijn contract opgezegd bij de Hema. Na een jaar daar 18 tot 24 uur per week te hebben gewerkt, is dat toch wel een gek idee. Schiphol was een geweldige locatie en ik denk niet dat ik snel ga vergeten wat ik daar allemaal voor gekke dingen heb meegemaakt. Misschien dat er nog eens een blog over komt, want ik kan er wel een boek over schrijven denk ik. De afgelopen weken heb ik nog even flink wat uren gemaakt zodat ik wat extra salaris heb om het studiejaar mee te beginnen. Voor 3 studieboeken moest ik namelijk ook alweer €200,- betalen.. en ik ben een arme, Amsterdamse student natuurlijk.


En dan nog dit..

Het laatste waar ik veel tijd aan heb besteed de afgelopen tijd is mijn vriend! Jup, ik heb sinds kort weer een relatie en nu het vakantie is, proberen we elkaar zo vaak mogelijk te zien. Ik wil er verder niet teveel over kwijt nog zo op het openbare web, maar we hebben het erg leuk samen en ik word er heel blij van.

Het voelt een beetje als een nieuw begin zo: klaar met de premaster, gestopt bij de Hema, en nu beginnen met de master en een nieuwe relatie. Ik hoop dat ik komend jaar wat meer tijd heb om te bloggen, maar ik denk dat dat wel goed komt. Ik heb in ieder geval meer te beleven dan afgelopen jaar, dus in dat opzicht zou het moeten lukken!

 

En heb jij nog iets bijzonders gedaan deze vakantie?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen