Even voorstellen

Mijn naam is Baukje de Boer. Ik ben in juli 2015 afgestudeerd als dietist aan de opleiding Voeding en Dietetiek aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Lees hier verder.
Tijdens mijn opleiding kreeg ik veel verschillende vakken. Voeding, Chemie, Celbiologie, Fysiologie, Psychologie, maar ook vakken die gaan over het doen van wetenschappelijk onderzoek en Statistiek. Dit maakte de opleiding erg veelzijdig en dat vond ik erg leuk. 
Meer informatie vind je hier. Heb je vragen over de opleiding? Stuur me dan gerust een berichtje (zie Contact).
Hoogtepunten van de opleiding: In februari 2014 heb ik mijn stage gevolgd in Brugge, Belgie. Daar heb ik ook een aantal blogs over geschreven. Vanaf september 2014 ben ik begonnen met mijn honoursminor over wetenschappelijk onderzoek. In februari 2015 ben ik gestart met mijn scriptie en vervolgens afgestudeerd. De resultaten van ons scriptieonderzoek worden in september gepresenteerd op het ESPEN congres in Lissabon.

Vanaf september begin ik met de (pre)master Health Sciences aan de VU in Amsterdam, zodat ik over 2,5 jaar gezondheidswetenschapper ben en dus mezelf MSc dietist mag noemen. Vervolgens hoop ik een leuke, interessante baan te vinden op het gebied van klinische voeding en/of preventie van voedingsgerelateerde ziektes.


© {2021} Baukje de Boer. All Rights Reserved. Powered by MADEBO